Nobels Group

Door samenwerking bieden wij de meest innovatieve oplossingen voor automatisering in de landbouw, tuinbouw en industriële markten.


De Nobels Group bestaat uit Javo, Javo International en Agro Techniek. De samenwerking tussen de verschillende bedrijven binnen de Nobels Group gaat jaren terug. Door het combineren van deze bedrijven, kunnen wij de meest innovatieve oplossingen produceren en bieden voor de automatisering in de landbouw, tuinbouw en industriële markten.

 

Javo

Javo biedt automatiseringen op maat voor de wereldwijde (glas)tuinbouw- en boomkwekerijsector. Het uitgebreide productprogramma biedt de juiste oplossing voor vele toepassingen en is zeer breed inzetbaar voor de verwerking van ronde en vierkante potten.


Javo International

Mede door de ervaring van en samenwerking met Javo en Nobels Machinefabriek, is de beproefde Javo Toploader nu succesvol in gebruik genomen voor het bufferen en transporteren van biomassa en ander (afval) bulkmateriaal.


Agro Techniek

Agro Techniek is een land- en tuinbouw-mechanisatiebedrijf dat zich sinds de oprichting in 1959 richt op de bloembollen- en vaste planten branche. Ze leveren een totaalpakket voor de bollenkweker/plantenkweker, zowel nieuw als gebruikt.


Agro Techniek BV

Herenweg 424
2211 VJ Noordwijkerhout
T +31 (0)252 410 150
E info@agro-techniek.com