Historie

Anth. Heemskerk BV werd in 1959 opgericht door de heer Anthon Heemskerk, aan Noorder Leidsevaart in Hillegom.

Dat jaar demonstreerde de Fa. van Nobelen uit Noordwijkerhout (nu bekend als Nobels BV) een rooimachine voor de bloembollenteelt en dat betekende een grote omwenteling in de bollenteelt. Eén van de gevolgen was dat er behoefte bestond aan een bedrijf dat reparaties aan diverse machines kon verrichten en de benodigde service kon verrichten. Hiermee was het bestaansrecht van ATH gevestigd.

Door de gezonde groei van het bedrijf en het daarmee gepaard gaande ruimtegebrek, is ATH in de loop der jaren meerdere keer verhuisd. In 1982 was het toenmalige pand aan de Delfweg nr. 40 te klein geworden en is er een nieuw pand van 2500m2 gebouwd aan de Delfweg nr. 36 in Noordwijkerhout. Met het betrekken van het nieuwe pand is ook de bedrijfsnaam veranderd in Agro Techniek Holland BV.

Door de jarenlange samenwerking met Nobels is Agro Techniek Holland sinds 2014 toegetreden tot de Nobels Group, waartoe ook de bedrijven Nobels, Javo en Javo International behoren.

Vanaf 1 januari 2018 is de naam ATH aangepast naar Agro Techniek samen met een nieuw logo. Ook is Agro Techniek vanaf 1 januari 2018 gevestigd op een nieuwe locatie op het Bulb Trade Park in Noordwijkerhout. In het nieuwe pand zijn er vele mogelijkheden tot uitbreiding om de huidige en toekomstige groei op te vangen.

Dat Agro Techniek in de bollenstreek en ver daarbuiten zo’n grote bekendheid heeft verkregen, is vooral te danken aan de serviceverlening: Altijd klaarstaan voor de klant luidde het devies en dat hanteren we vandaag de dag nog steeds. 

Agro Techniek BV

Herenweg 424
2211 VJ Noordwijkerhout
T +31 (0)252 410 150
E info@agro-techniek.com