Agro Techniek in beeld

Agro Techniek BV is een land- en tuinbouw mechanisatie bedrijf, dat zich richt op de bloembollen- en vaste planten branche.


Vanaf 2018 is het nieuwe pand aan de Herenweg 424 in Noordwijkerhout in gebruik. Met 17 personeelsleden produceren, repareren en verkopen wij machines aan onze wereldwijd verspreide klantenkring. Ons doel is het verkopen van kwaliteitsmachines aan onze afnemers.

Naast de A-merken als Nobels plant- en rooimachines, New Holland tractoren, SchoutenBercomex bunkers, sorteermachines, leesbanden, Honda tuin en parkmachines, Jongejans afzuiginstallaties, New Holland shovels en kranen, hebben we een eigen productie afdeling. De eigen productie van Agro Techniek machines bestaat uit maatwerkproductie op allerlei vlak zoals speciale plantmachines, rooimachines, voorlader/bunkers op trekkers, strodeksystemen, schoffelmachines, enz.

Zoekt u een standaard machine, of een speciale machine? Zoekt u iets wat nog niet bestaat? Laat het ons weten, want uw vraag is onze uitdaging!

Verder zijn wij VCA gecertificeerd en kunnen voor u VA-keur keuringen volgens de arbo-wet  uitvoeren.Tevens beschikken wij over een eigen SKL keuringstation. Hier kunt u terecht voor uw verplichte veldspuit spuitkeuring en motorvatspuitkeuring.

Om ook een adequate service onderweg te kunnen bieden, beschikt onze buitendienst over 3 volledig ingerichte servicewagens. Met deze mobiele werkplaatsen kunnen wij onze klanten door het hele land snel en vakkundig helpen.

Speciaal voor het vervoer van grotere machines beschikt Agro Techniek over een eigen vrachtwagen met autolaadkraan. Hierdoor hebben wij alles in eigen beheer en dit komt de snelheid voor u als klant zeker ten goede.

U bent niet alleen op deze website maar ook op ons bedrijf van harte welkom!

Agro Techniek BV

Herenweg 424
2211 VJ Noordwijkerhout
T +31 (0)252 410 150
E info@agro-techniek.com