- Tekenaar / Constructeur

Ben jij graag bezig met het creëren van technische oplossingen? Wil jij je bezig houden met het ontwerpen, aanpassen en tekenen van nieuwe en bestaande machines die gebruikt worden voor het planten, oogsten en verwerken in de bloembollenteelt? Heb jij daarnaast gevoel voor techniek, waarin zowel mechanische als hydraulische en elektrische componenten worden gebruikt? Dan kan jij aan de slag gaan als Tekenaar / Constructeur bij Agro Techniek!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Als Tekenaar Constructeur houd jij je dagelijks bezig met het bedenken van mooie technieken van hoge kwaliteit om de mechanisatie verder vooruit te helpen. Innovatief denken is voor jou dan ook geen probleem. Je overlegt met collega’s, klanten en leveranciers over de vraagstukken en mogelijkheden. Daarnaast bedenk jij oplossingen, maakt ontwerpen en tekent deze uit in 3D.

 • Je bereidt projecten voor en begeleidt deze;
 • Je creëert technische oplossingen;
 • Je werkt ontwerpen en tekeningen uit in 3D, Agro Techniek werkt met SolidWorks.

Wie ben jij?
Je bent toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière, denkt graag mee met de klant en hebt goede communicatieve eigenschappen. Het is van belang dat je technisch inzicht hebt in de werking van een machine. Daarnaast denk jij in oplossingen en kun je snel schakelen. Kwaliteit staat bij jou voorop en je kunt plannen uitwerken in 3D.

 • Je hebt een diploma in de richting van werktuigbouwkunde;
 • Je bent positief ingesteld en denkt in creatieve oplossingen;
 • Je hebt goede communicatieve eigenschappen;
 • Je kunt ontwerpen en tekeningen uitwerken in 3D;
 • Je hebt de ambitie om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Waarom werken bij Agro Techniek?
Wij geloven dat onze processen steeds verder verbeterd kunnen worden en dat iedereen in de organisatie daarbij van toegevoegde waarde is. Je krijgt de ruimte om mee te denken bij het verbeteren van je eigen werkplek. Ook biedt Agro Techniek jou:

 • Kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
 • Afwisselende werkzaamheden in een enthousiast team;
 • Een mooie werkplek met een informele bedrijfscultuur;
 • Mogelijkheid tot omscholing als je uit een andere branche komt.

Wie zijn wij?
Agro Techniek is een land- en tuinbouw mechanisatie-bedrijf, gericht op de bloembollen- en vaste planten branche. Met ons team van specialisten produceren, repareren en verkopen wij landbouwmachines aan/voor onze klanten over de hele wereld. Naast ons aanbod van A-merk machines, heeft Agro Techniek ook een eigen productieafdeling en bieden wij oplossingen op maat.

De inzet en betrokkenheid van ons enthousiaste en gemotiveerde team is bepalend voor het succes van ons bedrijf. Onze slogan “for generations of growth” staat symbool voor de waarde die wij hechten aan toewijding en vernieuwing. Hier gaan we samen voor. Het is een cultuur van aanpakken, waarin we elkaar helpen en naar elkaar omkijken. Er is waardering voor wat je doet en we zijn open en eerlijk naar elkaar. Daar zijn we trots op. Agro Techniek is, net als Nobels en Javo, onderdeel van de Nobels Group.

Interesse?
Herken jij jezelf in bovenstaande punten en ben je enthousiast geworden om aan de slag te gaan bij Agro Techniek? Mail jouw cv en motivatiebrief naar info@agro-techniek.com of neem contact op met Ronald van der Slot via 0252-410150.

Acquisitie n.a.v. onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

Agro Techniek BV

Herenweg 424
2211 VJ Noordwijkerhout
T +31 (0)252 410 150
E info@agro-techniek.com