Werken bij Agro Techniek

Agro Techniek is een land- en tuinbouw mechanisatiebedrijf en maakt onderdeel uit van de Nobels Group. Tot de groep behoren ook Nobels, Javo en Javo International. Samen bieden wij de meest innovatieve oplossingen voor de wereldwijde automatisering in de landbouw, tuinbouw en industriële markten. Agro Techniek richt zich op de bloembollen- en vaste plantenbranche. Wij produceren, repareren en verkopen machines aan onze wereldwijd verspreide klantenkring.


Vanwege onze enorme groei, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste collega’s.

- Servicemonteur Landbouwmechanisatie

Bekijk alle vacatures op www.nobels-group.com

Waar werk je?
Agro Techniek is gevestigd op het Bulb Trade Park in Noordwijkerhout. Wij hebben daar vele mogelijkheden tot uitbreiding om de huidige en toekomstige groei op te vangen.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende baan met groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. De werksfeer is bijzonder prettig, samen met collega’s die net dat stapje extra voor elkaar zetten. En dat alles natuurlijk in combinatie met een uitstekend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijne balans tussen werk en privé.

Word jij onze nieuwe collega?
Zie jij jezelf al aan het werk bij Agro Techniek? Dan maken we graag kennis met jou! Mail jouw cv en motivatiebrief naar info@agro-techniek.com.

 

Acquisitie n.a.v. onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

Agro Techniek BV

Herenweg 424
2211 VJ Noordwijkerhout
T +31 (0)252 410 150
E info@agro-techniek.com