Jano Holding

Door samenwerking bieden wij de meest innovatieve oplossingen voor automatisering in de landbouw, tuinbouw en industriële markten.


De Jano Holding bestaat uit Nobels Machinefabriek, Javo BV, Javo International BV en Agro Techniek Holland BV. De samenwerking tussen de verschillende bedrijven binnen de Jano Holding gaat jaren terug. Door het combineren van deze bedrijven, kunnen wij de meest innovatieve oplossingen produceren en bieden voor de automatisering in de landbouw, tuinbouw en industriële markten.

 

Nobels Machinefabriek BV

Nobels Machinefabriek produceert sinds 1956 machines voor onder andere de sierplanten- en bollenteelt. Het moderne machinepark biedt de ruimte om te kunnen leveren volgens de hoogste eisen van kwaliteit en levertijd.


Javo BV

Javo BV biedt automatiseringen op maat voor de wereldwijde (glas)tuinbouw- en boomkwekerijsector. Het uitgebreide productprogramma biedt de juiste oplossing voor vele toepassingen en is zeer breed inzetbaar voor de verwerking van ronde en vierkante potten.


Javo International BV

Mede door de ervaring van en samenwerking met Javo BV en Nobels Machinefabriek, is de beproefde Javo Toploader nu succesvol in gebruik genomen voor het bufferen en transporteren van biomassa en ander (afval) bulkmateriaal.


Agro Techniek Holland BV (ATH)

ATH is een land- en tuinbouw-mechanisatiebedrijf dat zich sinds de oprichting in 1959 richt op de bloembollen- en vaste planten branche. Ze leveren een totaalpakket voor de bollenkweker/plantenkweker, zowel nieuw als gebruikt.


Agro Techniek Holland BV

Bezoekadres
Delfweg 36
2211 VM Noordwijkerhout
T +31 (0) 252 41 01 50
F +31 (0) 252 41 58 50

Postadres
Postbus 30
2210 AA Noordwijkerhout