ATH in beeld

Agro Techniek Holland BV is een land- en tuinbouw mechanisatie bedrijf, dat zich richt op de bloembollen- en vaste planten branche.


Vanaf 1982 is het huidige pand aan de Delfweg 36 op industrieterrein Delfweg in Noordwijkerhout in gebruik. Met 15 personeelsleden produceren, repareren en verkopen wij machines aan onze wereldwijd verspreide klantenkring. Ons doel is het verkopen van kwaliteitsmachines aan onze afnemers.

Naast de A-merken als Nobels plant- en rooimachines, New Holland tractoren, SchoutenBercomex bunkers, sorteermachines, leesbanden, Honda tuin en parkmachines, Jongejans afzuiginstallaties, Volvo shovels en kranen, hebben we een eigen productie afdeling. De eigen productie van ATH machines bestaat uit maatwerkproductie op allerlei vlak zoals speciale plantmachines, rooimachines, voorlader/bunkers op trekkers, strodeksystemen, schoffelmachines, enz.

Zoekt u een standaard machine, of een speciale machine? Zoekt u iets wat nog niet bestaat? Laat het ons weten, want uw vraag is onze uitdaging!

Verder zijn wij VA-keur gecertificeerd en kunnen voor u  VCA-keuringen volgens de arbo-wet  uitvoeren.Tevens beschikken wij over een eigen SKL keuringstation. Hier kunt u terecht voor uw verplichte veldspuit spuitkeuring en motorvatspuitkeuring.

Om ook een adequate service onderweg te kunnen bieden, beschikt onze buitendienst over 3 volledig ingerichte servicewagens. Met deze mobiele werkplaatsen kunnen wij onze klanten door het hele land snel en vakkundig helpen.

Speciaal voor het vervoer van grotere machines beschikt ATH over een eigen vrachtwagen met autolaadkraan. Hierdoor hebben wij alles in eigen beheer en dit komt de snelheid voor u als klant zeker ten goede.

U bent niet alleen op deze website maar ook op ons bedrijf van harte welkom!

Agro Techniek Holland BV

Bezoekadres
Delfweg 36
2211 VM Noordwijkerhout
T +31 (0) 252 41 01 50
F +31 (0) 252 41 58 50

Postadres
Postbus 30
2210 AA Noordwijkerhout