Agro Techniek verstevigt positie met overname Van der Slot Techniek

Per 1 januari 2019 neemt Agro Techniek uit Noordwijkerhout alle activiteiten en de medewerkers van Van der Slot Techniek over. De twee partijen hebben op donderdag 20 december 2018 overeenstemming bereikt. De overname is een logische vervolgstap binnen de strategie van Agro Techniek om de marktpositie verder te versterken. Voorlopig blijft de locatie van Van der Slot op de Walserij in Noordwijkerhout in gebruik.

Overname bundelt krachten en biedt groeikansen
“De overname van Van der Slot Techniek past volledig bij onze groeiambities. Door het bundelen van onze krachten, zijn we in staat om onze klanten nog beter te bedienen en ons marktaandeel uit te bouwen. Bovendien brengt de overname ook nieuwe groeikansen met zich mee.”, aldus Bart Catsman, directeur Agro Techniek.

Agro Techniek is een land- en tuinbouw mechanisatiebedrijf dat zich sinds de oprichting in 1959 richt op de bloembollen- en vaste planten branche. Met 17 personeelsleden produceren, repareren en verkopen zij machines aan een wijdverspreide klantenkring.

Agro Techniek behoort tot de Nobels Group. Nobels, Javo en Javo International zijn zusterondernemingen. Begin 2018 is de hele groep verhuisd naar het Bulb Trade Park in Noordwijkerhout en opereert Agro Techniek vanaf de Herenweg 424. Door het combineren van deze bedrijven, kan de groep de meest innovatieve oplossingen bieden voor de automatisering in de landbouw, tuinbouw en industriële

Van der Slot Techniek is een betrouwbare partner in landbouwmechanisatie, constructiewerken, reparatie en onderhoud. Ronald van der Slot, voormalig directeur Van der Slot Techniek: “Met de overname door Agro Techniek hebben we een partij gevonden, waar persoonlijk contact en kwaliteit ook hoog in het vaandel staan. Wij kijken ernaar uit om samen onder naam van Agro Techniek de dienstverlening aan onze klanten voort te zetten”.


Facebook Actueel

    Geen kalenderitems beschikbaar.
Meer nieuws via onze Facebook pagina